Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Az ÉAK Kft tájékoztatója az üdülőingatlan tulajdonosok részére

Tisztelt Üdülőingatlan tulajdonos!

 

Az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., mint hulladékgazdálkodási közszolgáltató ezúton tájékoztatja Önöket, hogy az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében, további rendelkezésig elhalasztja a vegyes hulladék gyűjtéséhez biztosított, szürke színű „Üdülő” felirattal ellátott zsákok átadását.

Kérjük Önöket, hogy az üdülőingatlanánál 2020. áprilisától a hulladékszállítást egyedileg biztosított hulladékgyűjtő zsákok használatával szíveskedjen igénybe venni.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a gyűjtőzsákba kerülő hulladék mennyiségének gyűjtésére alkalmas erősségű zsákot alkalmazni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szelektív hulladékgyűjtéshez biztosított gyűjtőzsákban vegyes hulladékot nem áll módunkban elszállítani.

A vegyes hulladékot tartalmazó zsákot szállítási napon reggel 6. óráig az ingatlan elé szíveskedjenek kihelyezni. Társaságunk a megszokott járatrend szerint, hetente egy darab zsák elszállításáról gondoskodik.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség szerint ennek ismeretében teszünk, melyről tájékoztatjuk Önöket.

Megértésüket köszönjük!

 

Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt