Forgalomkorlátozás Tiszalök és Tiszadada között

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ tájékoztatója :

a Tiszalöki Bocskai híd forgalomkorlátozásának megszűnése

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a 3612 sz. úton Tiszalök és Tiszadada között található Bocskai hídon a korábban kiadott 3,5 t súlykorlátozás megszűnt. A híd közúti forgalom számára történő ismételt megnyitását követően, 2018. november 14-én 15.00 órától a jelenleg terelőútvonalon közlekedő menetrend szerinti helyközi autóbuszjáratok ismét az eredeti útvonalon és menetrend szerint közlekednek. Az útvonal módosítás tekintetében megértésüket kérjük

Tovább az EMKK oldalára

 

 

ELŐZMÉNY :

Az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében a Bocskai hídon súlykorlátozás és félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Baleset következtében megsérült a 3612-es számú úton a Tiszalök és Tiszadada között található Bocskai híd 2018. november 7-én. Egy személygépkocsi ütközött a híd egyik pillérének, aminek következtében az olyan mértékben megsérült, hogy az a szakember véleménye alapján -biztonsági okokból- korlátozás nélkül nem vehető igénybe. A híd teljes lezárása 2018. november 10-én megszűnt és azzal egy időben súlykorlátozás és félpályás forgalomkorlátozás lépett érvénybe.

Az élet- és vagyonbiztonság megóvása érdekében a hídon áthaladó forgalom félpályán halad, de a 3,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek nem vehetik igénybe. A súlykorlátozással érintett gépjárművek alternatív útvonalként a 3631-es számú utat (Tiszavasvári-Tiszadob), illetve a 3632-es számú utat (Tiszavasvári-Tiszalök) használhatják.
Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt