Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

KÖFOP-1.2.1

KÖFOP-1.2.1

Tiszalök város önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

 

Tiszalök Város Önkormányzata a Széchenyi 2020 keretében kiírásra kerülő „Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú pályázaton 7 000 000 Ft uniós támogatást nyert.

 

Az ASP modell lényege, hogy az ügyfelek egy egyszerű böngésző program segítségével az interneten keresztül vehetik igénybe a távoli szolgáltató központtól a tevékenységük támogatásához szükséges szoftvereket, alkalmazásokat.

A Tiszalöki Közös Önkormányzati Hivatal az önkormányzati ASP rendszerhez rendszercsatlakozással csatlakozik az alábbi szakrendszerek tekintetében: gazdálkodási szakrendszer, önkormányzati adórendszer, önkormányzati települési portál rendszer, elektronikus ügyintézési portál rendszer ideértve az elektronikus űrlap-szolgáltatást, ingatlanvagyon-kataszter rendszer, iratkezelő rendszer, ipari- és kereskedelmi szakrendszer és hagyatéki leltárrendszer.

Legkésőbb a projekt fizikai befejezésének időpontjára magas szintű és korszerű, közigazgatási e-ügyintézési megoldásokkal áll majd a Tiszalöki Közös Önkormányzati Hivatal az ügyfelek rendelkezésére.

Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt