Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kormányhivatal Tiszavasvári Járási Hivatala TÁJÉKOZTATÓJA

Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Kormányhivatal Tiszavasvári Járási Hivatala TÁJÉKOZTATÓJA

 

A 41/2020 (III.11) Kormányrendeletben foglaltak alapján a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása, az élet és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése és következményeinek elhárítása érdekében az alábbiakról tájékoztatást adjuk.

Abban az esetben ha Ön elveszíti munkahelyét, vállalkozói tevékenységét beszünteti vagy szünetelteti:

 

 1. Kérjük, mielőtt ügyintézés céljából osztályunkat felkeresné, érdeklődjön kollégáinknál a 42/520-510 vagy   42/520-520 telefonszámon illetve a foglalkoztatas@szabolcs.gov.hu e-mail címen, hogy van-e lehetőség a személyes kontakt nélküli ügyintézésre. Amenyiben ezzel a lehetőséggel nem tud élni kérjen időpontot a személyes ügyintézéshez.
 2. Az alábbi ügycsoportokat elektronikusan, személyes megjelenés nélkül intézheti osztályunkkal: (https://eugyintezes.munka.hu/)
 • nyilvántartásba vételi kérelem benyújtási szándékának jelzése,
 • álláskeresési járadék iránti kérelem benyújtási szándékának jelzése,
 • Nyugdíj előtti álláskeresési segély iránti kérelem benyújtási szándékának jelzése.

 

 1. adategyeztetés, jelentkezési kötelezettség teljesítése: személyes megjelenés nélkül
  e-mail formájában is biztosított azon ügyfelek számára, akik nem rendelkeznek ügyfélkapuval.

 

 1. Azon álláskereső, akik előírt jelentkezési kötelezettsége 2020. május-junius hónapokban esedékes, jelentkezési kötelezettségét elektronikus úton az alábbi módok egyikén személyes megjelenés nélkül megteheti:

 

 1. Azon ügyfelek, akik számára álláskeresési járadék folyósítása folyamatban van a lejárat követően postai úton történik a szükséges dokumentumok megküldése, valamint mellékeljük majd a következő jelentkezési dátumot tartalmazó iratot is. Személyes megjelenés nem szükséges.

 

 1. Hatósági bizonyítvány kiállításával kapcsolatos igényét kérem, hogy a foglalkoztatas@szabolcs.gov.hu e-mail címen jelezze!

 

 1. A munkáltatók támogatásokhoz kapcsolódó ügyintézése (kérelem benyújtása, hatósági szerződés visszaküldése, elszámolások benyújtása, hiánypótlása) a korábbi gyakorlatnak megfelelően továbbra is cégkapun/ügyfélkapun keresztül elektronikus úton történik, személyes megjelenés nem szükséges.

 

Tiszavasvári, 2020. május 4.

                    Dr. Elek Tamás

                      hivatalvezető

                        nevében és megbízásából

 

                      Treszkai József

                         osztályvezető s.k.

Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt