Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

A LEGFRISSEBB, MÓDOSÍTOTT TÁJÉKOZTATÁS SZAKRENDELÉSEK ÚJRAINDÍTÁSÁRÓL

A LEGFRISSEBB, MÓDOSÍTOTT TÁJÉKOZTATÁS SZAKRENDELÉSEK ÚJRAINDÍTÁSÁRÓL

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a korábban már újraindított szakellátások köre a fül-orr-gégegyógyászattal az ultrahanggal és a fizioterápiával bővül.

 

Belgyógyászat: Az ellátás igénybevétele beutaló- és előjegyzés köteles, időpontot kérjük előre egyeztessenek a 42/278-033-as telefonszámon! Rendelési nap: kedd.

Nőgyógyászat: Az ellátás beutaló és előjegyzés nélkül vehető igénybe! Rendelési idő: csütörtök 09:00-12:00.

Sebészet: Az ellátás igénybevételéhez beutaló nem szükséges, ám előjegyzés köteles, időpontot kérjük előre egyeztessenek a 42/278-033-a telefonszámon! Rendelési nap: péntek.

Fül-orr-gégegyógyászat: első rendelési nap június 9. (kedd) Az ellátás beutaló- és időpontkérés nélkül igénybevehető! Rendelési idő: 15:00-17:00-ig.

Ultrahang: Az ellátás igénybevétele beutaló- és előjegyzés köteles, időpontot kérjük előre egyeztessenek a 42/278-033-as telefonszámon! Rendelési nap: hétfő.

Fizioterápia: rendelési idő heti váltásban 08:00-10:00-ig illetve 12:00-14:00-ig. Az ellátás igénybevétele előjegyzéshez kötött, időpont rendelési időben kérhető személyesen a rendelőben, illetve a 42/278-984-es telefonszámon!

 

Néhány fontos dologra felhívom a figyelmet:

  • amennyiben Ön lázas, köhög ne vegye igénybe az ellátást, kérjen új időpontot!
  • a rendelőbe lépéskor minden beteg esetében hőmérséklet ellenőrzés és kézfertőtlenítés történik! Ennek beteg általi megtagadása az ellátás megtagadását vonja maga után!
  • ellátás igénybevételére kizárólag az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése esetén kerülhet sor!

 

Vigyázzunk egymásra!

 

Tisztelettel:

Gömze Sándor

polgármester

Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt