Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tájékoztató a közmeghallgatással kapcsolatban

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020.(XI.3.) Korm. rendeletre való hivatkozással Tiszalök településen a  közmeghallgatás elmaradt.

A város honlapján a megadott határidőig két kérdés érkezett, melyekre az alábbi választ adom: 

Kérdés: Jövőre tilos a közterületi zöld hulladék égetése. Hová tegyük, ki szállítja el: Esetleg az önkormányzat zsákokat biztosít-e hozzá, illetve az elszállítást elvégzi-e?

Válasz: Amennyiben nagyobb mennyiségű zöldhulladék elszállítására merül fel igény a lakosság részéről, abban az esetben keressék fel  a településünkön illetékes Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft-t a  42/508-374-es vagy a 42/508-369-es  telefonszámon, illetve tájékozódjanak a http://eakhulladek.hu oldalon.

A Tiszalöki Városüzemeltetési Intézménynél (4450 Tiszalök, Bocskai u. 17.)   ingatlanonként egy darab komposztáló edényzet térítésmentes átvételére is lehetőség van.

Kérdés: A Virág utca József Attila utca felőli bejáratánál olyan gödör van, hogy nem is  lehet az úton kikerülni. A Virág utca Petőfi utca kereszteződésében befelé a Virág utcában olyan nem is kátyúk, hanem inkább gödrök vannak kb 20 méteren, hogy majd fenn akadnak az autók. Kérdezem az ott lakók nevében, mikor tervezi az önkormányzat ezen hibák meleg aszfaltos javítását?

Válasz: A  Virág utca azon része, mely a kérdésben szerepel  zsákos hideg aszfalttal javítva lett. A Virág utca kőzúzalékkal történő javítása ez év végéig meg fog történni, a nagyobb karbantartási feladatokra jövő év tavaszán fog sor kerülni. 

Gömze Sándor

polgármester

Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt