NHKV Zrt. tájékoztatója

 

 

 

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok beszedése és kezelése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, amelynek eredményeként 2018. április 9. napjától a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot [Konzorcium vezetője: Díjbeszedő Holding Zrt. (1117 Budapest, Budafoki út 107-109), konzorcium tagja: PEPP AND CARS Kft. (4233 Balkány, Kállói út 2. A. ép)] bízta meg, a díjhátralékok beszedésével összefüggő egyes feladatok ellátásával.

A megállapodás értelmében, az NHKV Zrt. által biztosított adatbázis alapján az ingatlanhasználót személyesen felkereső díjbeszedő fog kísérletet tenni az esetleges díjhátralékok beszedése érdekében.

A konzorciumi partnerek személyes beszedést végző munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal igazolják kilétüket, a személyes felkeresés során a kiegyenlítetlen számlával mindenben megegyező „Beszedési értesítő” alapján jogosultak készpénzben, kizárólag a tartozás teljes összegének átvételére.

A konzorcium alvállalkozója az Önök településén:

Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg

Alvállalkozó: Törő Norbert E.V

Székhely: 4232 Geszteréd, Lovastanya 14.

Adószám: 65593392-2-35

Kapcsolattartó: Törő Norbert

Telefonszám: +36-30-691-0651

E-mail cím: norberttoro73@gmail.com

 

Amennyiben további kérdésük lenne a tájékoztatással kapcsolatban kérjük forduljanak bizalommal a következő elérhetőségünkhez: kintlevosegkezeles@nhkv.hu

Abban az esetben, ha az Ügyfél szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, a következő elérhetőséget tudják megadni: ugyfelszolgalat@nhkv.hu

 

További tájékoztatás itt : Dijbeszedotajekoztato_szamlak

NHKV Zrt.
1036 Budapest, Lajos utca 103.
Tel.: +36 70 399 0521
E-mail: support@nhkv.hu

Scroll Up
Betűméret változtatása
Kontraszt